Meillä on kerätty marjoja ja nyt on kaikki herukat saatu pensaista pois, onneksi. En ole viittiny laskea herukkapensaita, mutta ihan riittävästi niitä on... Luumujakin päästiin jo maistelemaan ja Pirja-omenat on kypsiä.

Ne muutamat hassut kirsikat hävisi tänäkin vuonna lintujen suihin. Vielä olisi vähän tyrniä ja marja-aroniaa, mutta ne ei ole vielä kypsiä. Marja-aroniasta on joskus keitetty mehua muiden marjojen kanssa sekaisin. Maku siinä on sellainen omanlaisensa ja kerätessä se värjää kädet tosi tehokkaasti, mutta terveellistä se kuulema on.

Olis yks kukkapenkki homma, kun sais vaan tehtyä... Pitäis kääntää ränsistynyt kohta ympäri, antaa juolavehnälle kurin palautusta ja istuttaa uudet perennat tilalle. Viime vuonnakin oli maa sulaa melkein joulukuussakin, että jospa sen jossain välissä ehtisi tekemään.

Tänä aamuna oli tosi kylmä, joko se syksy nyt tuli? Orvokki-vuohi piti taas jättää sisälle ynisemään, kovasti sen teki mieli ulos, mutta eihän se vanhaparka olis siellä tarennut kuitenkaan. Jospa sen illalla veisi vähäksi aikaa ruohoa syömään.

Tuollaisia perhosentoukkia oli neljä isoa ja kaksi pientä meidän norjanangervoissa, mitä lie. Kuva on taas vähän epätarkka, ehkä mä joskus opin käyttämään tuota uutta kameraa.

1861615.jpg