Mulla näköjään vähän lipsuu tämä blogin pitäminen.. osittain se kyllä johtuu nettiyhteydestäni, joka ei aina päästä minua tänne ollenkaan ja lataa kuvia tosi hitaasti. Mutta.. mitäs meillä nyt oikein on tapahtunutkaan..

Viikuna-lehmä poiki sonnivasikan viime viikolla ja vasikka sai nimekseen Eriksonni Nauru. Seuraavan lehmän pitäisi poikia yhdeksännen päivän tienoilla ja sen jälkeen on sitten vuorossa länsi-suomenkarjan hieho Vaapukka.

Olen yrittänyt puhdistaa ja lajitella väreittäin varastosta löytyviä villoja. Täytyisi saada ne kyllä lajiteltua, niitä on niin monessa laatikossa, menisivät pienempään tilaan. Viime kesä ja tämä talvi on olleet niin kosteita, että joudun kuivattelemaan kosteutta imeneitä villoja. Onneksi hiiret ovat jättäneet ne aika hyvin rauhaan.

Varikset on alkaneet raakkumaan ja aurinkoisina päivinä käy jo melkoinen pikkulintujen sirkutus pihassa. Kai kevät taas tulee, viivyttelisi nyt vielä.. Eilen kävin agri-marketissa ja sieltä tarttui mukaan siemeniä, kun kerrankin löysin jotain vähän erikoisempia lajikkeita. Ostin mahongin ruskeaksi kypsyvien tomaattien siemeniä ja keltaisten - ja punaisten kirsikkatomaattien siemeniä. Tavallisia ehtii ostaa myöhemminkin...